Nämä tilaus- ja maksuehdot (”Ehdot”) määrittävät ostajan (”Asiakas”) tilausta ja maksua koskevat ehdot Yksitoista Helsinki Oy:n (”Palveluntarjoaja”) myymään ja välittämään verkkokurssiin, joka julkaistaan sivustolla www.futuresdesignacademy.com (”Palvelu”). Palveluntarjoajana yhteystiedot ovat:

Yksitoista Helsinki Oy (2809769-2)
Ratakatu 1aC13, 00120 Helsinki
minna.koskelo@11hki.fi

Tilaamalla verkkokurssin Asiakas hyväksyy nämä Ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

 

Tilaaminen

 1. Sopimussuhde Asiakkaan ja Palveluntarjoajan välillä syntyy Asiakkaan rekisteröityessä Palveluun ja hänen ostaessaan verkkokurssin. Asiakas voi tilata verkkokurssin täyttämällä vaaditut tiedot lomakkeelle. Tilauksen yhteydessä Palveluntarjoajan käyttämään järjestelmään ilmoitetaan Asiakkaan etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite.
 2. Asiakas saa tilauksestaan vahvistuksen sähköpostilla. Palveluntarjoaja lähettää Asiakkaalle tilauksen jälkeen ohjeet erillisellä sähköpostilla. Ohjeita noudattamalla Asiakas saa pääsyn suljetulle alustalle, jolla verkkokurssi toteutetaan, kaksi viikkoa ennen kurssin alkua, Verkkokurssimateriaali on Asiakkaan käytössä kurssin ajan sekä 6 kk sen jälkeen. Palveluntarjoaja ei vastaa Asiakkaan ja verkkokurssialusta (Howspacen) tai muun kolmannen osapuolen välisistä sopimussuhteista tai käyttöehdoista miltään osin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:
Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Maksuehdot ja hinnat 

 1. Palveluntarjoaja ei tallenna tai sillä ei ole pääsyä Asiakkaan maksu- tai luottokorttitietoihin tai muihinkaan maksuvälinetietoihin.
 2. Palveluntarjoaja ilmoittaa verkkokurssin hinnan Palvelussa. Asiakkaan on maksettava verkkokurssin hinta kokonaisuudessaan ennen kuin hän saa käyttöoikeuden verkkokurssimateriaaliin.

Etämyynti ja peruutusoikeus

 1. Asiakkaalla on kuluttajansuojalain (20.1.1978/38, muutoksineen) mukainen neljäntoista (14) vuorokauden peruutusoikeus. Neljäntoista vuorokauden peruutusaika katsotaan alkaneeksi siitä hetkestä, kun ostotapahtuma suoritetaan. Palvelun voi peruuttaa ainoastaan, mikäli Palvelua ei ole otettu käyttöön. Palvelu katsotaan otetun käyttöön, kun Asiakas on saanut pääsyn verkkokurssialustalle. Mikäli Asiakas haluaa peruuttaa palvelun, on siitä ilmoitettava kirjallisesti 14 vuorokauden kuluessa Palveluntarjoajalle osoitteeseen minna.koskelo@11hki.fi Palveluntarjoajalla on oikeus tarkistaa, ettei Asiakas ole hyödyntänyt verkkokurssimateriaalia millään tavoin ennen peruutusta.
 2. Mikäli Asiakas on ottanut/saanut verkkokurssimateriaalin käyttöönsä, hänellä ei ole oikeutta saada kurssimaksua takaisin.

Reklamaatiot

 1. Asiakkaan on tehtävä verkkokurssiin tai Palveluntarjoajan suoritukseen liittyvät reklamaatiot kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen minna.koskelo@11hki.fi 30 vuorokauden sisään kurssin päättymisestä.
 2. Mikäli Palveluntarjoajan katsoo reklamaation aiheelliseksi, niin tässä tapauksessa Palveluntarjoajalla on ensisijaisesti oikeus korjata virhe.

Immateriaalioikeudet

 1. Palveluntarjoaja ei luovuta, lisensoi tai muullakaan tavalla siirrä mitään sen omistamia tai kolmansien osapuolien immateriaalioikeuksia Asiakkaalle.
 2. Verkkokurssi ja sisältöineen on Palveluntarjoajan tai sen alihankkijoiden yksinomaista omaisuutta.
 3. Palveluntarjoaja antaa Asiakkaalle oikeuden käyttää verkkokurssin materiaalia ja sen sisältöä siihen tarkoitukseen, johon Palveluntarjoajan on ne luonut. Asiakas ei saa jakaa verkkokurssimateriaalia kolmansille osapuolille (esim. muille yrityksille, kavereille / sukulaisille) tai muutenkaan saattaa kyseistä materiaalia julkiseksi.

Henkilötietojen käsittely

 1. Asiakkaan henkilö- ja muiden henkilökohtaisten tietojen käyttöön sovelletaan näiden Ehtojen ohella Palveluntarjoajan yksityisyyden suojaan liittyviä periaatteita.
  Katso lisätiedot Palveluntarjoajanan tietosuojaselosteesta: https://futuresdesignacademy.com/tietosuoja-ja-rekisteriseloste/
 2. Asiakkaan tulee antaa Palveluntarjoajalle pyydetyt, verkkokurssin toimittamista varten tarvittavat tiedot. Asiakas vakuuttaa ilmoittaneensa tiedot oikein ja ajantasaisina. Asiakkaan tulee viivytyksettä kirjallisesti ilmoittaa tietojen muutoksista suoraan Palveluntarjoajalle. Asiakas vastaa niistä virheistä tai viivästyksistä, jotka johtuvat siitä, että annetut tiedot ovat puutteellisia tai vanhentuneita.
 3. Palveluntarjoaja kerää ja rekisteröi tietoja Asiakkaista Palveluntarjoajan käyttäjä- ja asiakasrekisteriin. Rekisterinpitäjä on Yksitoista Helsinki Oy. Tietojen käsittelyn tarkoitus, käyttö ja luovutus ilmenee tietosuojaselosteesta.
 4. Palveluntarjoaja voi käyttää Asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä annettuja yhteystietoja verkkokurssiin liittyvään tiedottamiseen.
 5. Käyttäjällä on oikeus tarkastaa Palveluntarjoajan käyttäjärekisterissä olevat Käyttäjää itseään koskevat tiedot tietosuojalain (1050/2018, muutoksineen) mukaisesti. Ohjeet kielto- ja tarkastusoikeuden toteuttamiseksi löytyvät tietosuojaselosteesta.
 6. Palveluntarjoaja voi käyttää verkkosivustollaan erilaisia verkkosivuston käyttöä seuraavia toiminnollisuuksia (esim. evästeitä (cookies)). Asiakas voi halutessaan poistaa tai rajoittaa näiden toiminnollisuuksien toimintaa internet-selaimensa asetuksista tai verkkosivustossa itsessään.

Vastuunrajoitukset

 1. Verkkokurssi toimitetaan sitoumuksetta. Palveluntarjoaja ei vastaa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista, joita Asiakkaalle saattaa aiheutua Palvelun käyttämisestä, verkkokurssien tarjoamisesta tai kolmansien osapuolien korvausvaatimuksista.
 2. Palveluntarjoaja ei vastaa, jos joku muokkaa, kopioi, levittää tai muutoin käyttää Asiakkaan kurssialustalla julkaisemia viestejä tai muuta materiaalia näiden Ehtojen vastaisesti. Kurssialusta voi sisältää eri asiakkaiden lähettämää materiaalia, joka voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille tai palveluihin. Palveluntarjoaja ei vastaa tällaisten kolmansien osapuolien sivustojen ja/tai palveluiden sisällöstä tai toiminnasta miltään osin.
 3. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa Asiakkaiden toimittamasta sisällöstä.
 4. Palveluntarjoaja ei takaa verkkokurssin jatkuvaa ja häiriötöntä toimintaa. Näin ollen Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista välillisistä tai välittömistä vahingoista tai kuluista, jotka ovat aiheutuneet Asiakkaalle kurssialusta käyttökatkosta tai muusta häiriöstä.
 5. Palveluntarjoaja ei vastaa niistä vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat siitä, että verkkokurssi tai sen sisältö ei ole ollut käytössä. Palveluntarjoaja ei vastaa mistään välittömästä, välillisestä tai epäsuorasta vahingosta, jollei Palveluntarjoajan vastuu perustu pakottavaan lainsäädäntöön.
 6. Palveluntarjoaja ei vastaa Asiakkaiden toimittamissa viesteissä tai muissa materiaaleissa olevan sisällön tai muun aineiston paikkansapitävyydestä. Palveluntarjoaja ei vastaa muiden Asiakkaiden toiminnasta kurssialustalla eikä Asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista hänen yksityisyyteensä tai muuhun oikeuteen kohdistuvista oikeudenloukkauksista, elleivät nämä loukkaukset ole aiheutuneet Palveluntarjoajan törkeästä huolimattomuudesta tai tahallisuudesta.
 7. Palveluntarjoaja voi olla velvollinen Suomen lain tai kansainvälisten sopimusten mukaan luovuttamaan esitutkintaviranomaisille (esim. poliisille) tai muille viranomaisille tietoja

Sovellettava laki ja erimielisyydet

  1. Näihin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.
  2. Palveluntarjoajan ja Asiakkaan väliset mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan osapuolten välisillä neuvotteluilla. Mikäli osapuolet eivät pääse asiassa sovintoon, riita ratkaistaan ensisijaisesti tuomioistuinsovittelussa Helsingin käräjäoikeudessa.